Dirigenten

Andrea Krüger Holm

Andrea er sanger og sangpædagog med speciale i stemmerehabilitering.
Hun har desuden en kandidat i klassisk korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Andrea har siden oktober 2020 været organist i Sct. Peders kirke og står udover rollen som dirigent for Sct. Peders Koncertkor i spidsen for kirkens drengekor.

Brian Stenger Poulsen (Dirigent 2014-2020)

BrianBrian Stenger Poulsen er uddannet Almen Musikpædagog og klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium i hhv. 1998 og 2004, og tog PO-eksamen ved Vestervig Kirkemusikskole i 2013 og har siden 2008 været ansat som organist ved Sct. Peders Kirke. Siden august 2015 har Brian stået i spidsen for Sct. Peders Koncertkor:

“Som sanger har jeg arbejdet meget med fortolkning af musik, tekstlig deklamation og, naturligvis, sundt stemmebrug. Meget ofte roses kor for at “synge rent”, og at synge rent er vigtigt, for synger man urent, drages publikums opmærksomhed mod det, men for mig er det at synge rent bare et middel til (og en forudsætning for), at kunne foredrage musik og tekst. Rytmisk præcision, samstemmende tekstdeklamation er vigtige parametre vi også arbejder grundigt med i indstuderingen” 

Læs mere: http://brianstengerpoulsen.dk/CV%20for%20Brian%20Stenger%20Poulsen.pdf

Karsten Blond (Dirigent 1980-2014)

Karsten BlondKarsten Blond (1944-2018) var organist og kantor ved Sct. Peders Kirke i Randers indtil 2018, og stiftede Sct Peders Koncertkor

Han blev uddannet ved Det jyske Musikkonservatorium i 1973 og supplerede sin uddannelse med flere direktionskurser og modtog flere dirigentpriser.